Modellen TPF.

TFP is de afkorting van Time For Print.

Dat betekent dat ik foto’s maak en jij model staat en we doen dat met gesloten beurs. Dat doe ik om mijn portfolio uit te breiden en jij kunt ze daarvoor ook gebruiken. De samenwerking is op gelijkwaardige basis en gericht op het versterken van elkaars portfolio. Je kunt natuurlijk ook het gewoon leuk vinden een keer op de foto te gaan. Ik fotografeer het liefst urbex achtig tevens met het gebruik van strobisme en daar profiteer jij dus van. 

Wat verwacht ik van jou?

  • Spontaan en enthousiast.
  • Nakomen van afspraken, we maken beide tijd vrij toch?
  • We zetten ons beide in voor een goed resultaat.
  • betrouwbaar
  • Spontaan en enthousiast.
  • Ervaring is een pre, maar geen vereiste.
  • visagie is mogelijk, maar daar zijn wel kosten aan verbonden.

Als ik op TFP basis werk, doe ik niet anders dan als ik commercieel bezig ben je kunt dus van mij verwachten dat ik foto’s binnen de afgesproken termijn lever. Ook krijg je de keus om een aantal foto’s uit te kiezen natuurlijk.
Lijkt dit je iets? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Auteursrecht
Als de foto’s klaar zijn mogen ze door jou enkel gebruikt worden voor je eigen portfolio, website (facebook, instagram) en privé gebruik. Ik gebruik ze daar ook voor natuurlijk ook voor en daar ga jij mee akkoord.

Voor iedere vorm van commercieel gebruik van de foto’s is toestemming van mij, de fotograaf, nodig.
Het (laten) publiceren in diverse media of insturen voor fotowedstrijden is niet toegestaan. De foto’s vallen onder het auteursrecht en zijn eigendom van mij, de fotograaf. Het is op geen enkele wijze toegestaan om iets aan de foto’s te veranderen of ze te bewerken of het logo te verwijderen. Ik maak met jou ook de afspraak dat als ik de foto’s commercieel wil gebruiken in een oplage van meer dan 50 stuks dat ik contact met je opneem.

Contract
Bovenstaande zaken worden ook besproken in een mail of contract. Dit contract wordt voor de sessie getekend door alle partijen of we bevestigen het via mail, ben je minderjarig dan zullen je ouders of voogd moeten tekenen.

Mocht je op de foto willen en alle foto’s zelf willen en kunnen gebruiken op die manier die jezelf wenst? wil je dus geen gebruik maken van TPG neem dan contact op voor het tarief.