Kids at the park 2018

Dit jaar heb ik een tijdsdocument mogen maken op het Kids at the park evenement in het Bernhard plantsoen te Hengelo. Een absoluut leuk en mooi evenement met werkelijk van alles te doen. Ik heb me er 2 dagen uitstekend vermaakt. Mocht je jezelf herkennen in de foto’s dan mag je ze gewoon voor privé gebruiken, let wel alle foto’s zijn klein gemaakt, dat wil zeggen dat de kwaliteit op de tablet of telefoon (redelijk) goed is maar een foto afdrukken is niet mogelijk, dit heb ik gedaan om het “lenen” van de foto’s tegen te gaan. De originele foto’s staan op opyo hier kun je de foto’s bestellen. https://www.oypo.nl/267787BB0913A604

Ieder ander gebruik van de foto’s is niet toegestaan zonder toestemming!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *